Maak uw keuze:

Over de Metagro Groep

De Metagro Groep bestaat uit de zelfstandige bedrijven Metagro Cabins, Metagro Plaatbewerking, Metagro Parts en Metagro Special Coatings. Innovatief, vooruitstrevend en oplossingsgericht. Wereldwijd actief in vele markten als offshore en industrie. Gevestigd in Schelluinen.

Metagro Cabins ontwikkelt en produceert cabines, containers, geluidsisolatie en omkastingen. Zowel seriematig als specifiek afgestemd op de wensen van de klant. Casco afgeleverd of compleet ingericht met onder andere isolatie, bekabeling en verwarming.

Metagro Plaatbewerking is leverancier van lasersnij- en zetwerk. Waar gewenst voorzien van een aanvullende bewerking als draad tappen en (nat) lakken. Een hoogwaardig machinepark, flexibiliteit en een innovatief webportal waarmee eenvoudig offertes opgevraagd kunnen worden is kenmerkend voor Metagro Plaatbewerking.

Metagro Parts is leverancier van cabine-onderdelen. Scherp geprijsd en snel geleverd. Zowel voor cabines gebouwd door Metagro als ook voor elders gebouwde cabines.

Metagro Special Coatings is gespecialiseert in het kathodisch dompellakken (KTL), poedercoaten en natlakken van metalen halffabricaten en eindproducten. Gevestigd in een productiehal van ca. 5.000 m2. Opening augustus 2015.

Maak een keuze uit één van de bedrijven voor meer informatie.